Ngawa met supporters Eendracht Leuven

Pierre-Yves Ngawa gaat ons verlaten…

Na de Thaise overname staat OHL voor een belangrijke uitdaging. Spijtig genoeg zal Pierre-Yves Ngawa, peter van onze supportersclub, er geen deel meer van uitmaken, vermits hij beslist heeft om zijn voetbalcarrière in Italië verder uit te bouwen. Een beslissing waar we ten volle begrip voor hebben, want het gaat om zijn toekomst!

Ngawa werd opgeleid bij Standard, maar kwam daar maar één keer in actie voor het eerste elftal. Hierna trok hij naar STVV, waar hij twee seizoenen actief was. Na een avontuur bij Ujpest, belandde hij één seizoen bij Lierse, waarna hij twee jaar de kleuren van OHL verdedigde waar hij nu einde contract is.

De voormalig Belgische belofte-international trekt naar Avellino, actief in de Serie B. Dat is de Italiaanse tweede klasse. Ngawa nam afscheid van zijn ploegmaats en staf op het trainingscentrum van OHL.

Het valt ons moeilijk om afscheid van hem te moeten nemen als speler van OHL en als peter van onze supportersclub, maar vooral ook als mens! We hebben hem op korte termijn beter leren kennen als een uiterst sympathieke man met het hart op de juiste plaats, die de supporters op de handen draagt, vooral  de kleinsten onder hen! We hadden eveneens het voorrecht om bij een gezellige babbel na de matchen, zijn charmante familie van nabij te leren kennen.

We wensen Pierre-Yves veel succes toe in zijn nieuwe uitdaging, zijn verdere voetballoopbaan en zijn privéleven en zullen zijn prestaties zeker blijven volgen!