DSC04918 - bis

Eendracht Leuven is ontstaan uit supportersclub “Allez Daring”. SC Allez Daring volgde alle wedstrijden van Daring Leuven (uit en thuis). De voorzitter was toen Willy Ceuppens , tevens onze erevoorzitter.

In 2002 was er een fusie tussen Daring Leuven, Stade Leuven en Oud-Heverlee (OHL). Hierdoor is de nieuwe naam “Eendracht Leuven” van onze supportersclub ontstaan. Wij waren bij de eerste supportersclubs die OHL volgden en legden telkens een bus in voor de verplaatsingen, wat trouwens nog steeds het geval is.

In die tijd was café Marie-Thérèse aan het station van Leuven ons supporterslokaal en onze toenmalige voorzitter was Veronique Libotton die de club verder uitbreidde en onder haar bewind steeds groter werd. Alfons Smeyers nam haar taak over in 2006 en via Luc Vanden Panhuysse, Jos Peeters en Stijn Vranckx, is nu Albert Peeters onze voorzitter.

Ons clublokaal veranderde van café Marie-Thérèse naar café ‘t Aambeeld te Kessel-Lo om uiteindelijk sinds enkele jaren bij café Paradox te belanden aan de Diestsesteenweg 109 te Kessel-Lo.
Paradox is een aangenaam café met veel sportactiviteiten en toffe zaakvoerders (Yann, Sanne en Sam). Je kan er tevens alle voetbalwedstrijden volgen van binnen- en buitenland op verschillende TV schermen. Café Paradox is niet alleen het clublokaal voor SC Eendracht Leuven, maar ook officieel het supporterslokaal van Arsenal, Villareal en de Rode Duivels!

Jaarlijks organiseert SC Eendracht Leuven een ledendag met een etentje, meermaals een geslaagde barbecue, een kaasbuffet dat ook dit jaar een voltreffer bleek te zijn! Dit geeft ons de gelegenheid om onze leden te informeren in verband met het nieuwe voetbalseizoen, de lidgelden te innen en uiteraard om wat geld in het laatje te brengen en uiteraard ook om kennis te maken met onze peters!

Wij hopen alleszins op een hernieuwing van het lidmaatschap en ook nieuwe leden aan te trekken en een talrijke opkomst bij onze busverplaatsingen.

Sportieve groeten,

Bestuur Eendracht Leuven

FunctieNaamVoornaamTelefoonE-mail
VoorzitterPeetersAlbert0496/35.67.29albert-peeters@telenet.be
PenningmeesterVan MeerbeekLuc0496/56.96.99luc.vanmeerbeek@hotmail.com
SecretarisPeetersIvan0475/84.11.61ivan.peeters8@telenet.be
Adjunct-secretarisDupaixHenririk.dupaix@gmail.com
Logistiek medewerkerBertKevin0493/73.58.05kevinbert@hotmail.be
Logistiek medewerkerSmekensNick0475/71.73.53nicksmekens@hotmail.com
Logistiek medewerkerVan GeelHilda0475/71.73.53nicksmekens@hotmail.com