Onze kaas- en wijnnamiddag mag zeker als geslaagd worden beschouwd. Niet alleen wat de opkomst betreft met 135 bezoekers, maar vooral de lekkere kaas- en charcuterieschotels van FOOD FANTASY werden gesmaakt en met het nazomerse weer was het aangenaam vertoeven op het gezellige terras van Café PARADOX!!

IMGP3549        IMGP3538

De aanwezigheid van onze twee peters, Esteban Casagolda en Nikola Storm, samen met Yannick Aguemon maakte er een voltreffer van voor de aanwezige supporters! Elkeen werd door de sympathieke spelers persoonlijk begroet wat zeker geapprecieerd werd. De leuke foto’s die gemaakt werden liegen er niet om.

de jongste fan van Casagolda        IMGP3529

In de late namiddag mochten we eveneens een ruime vertegenwoordiging van het OHL-bestuur verwelkomen! Johan Vanneck, Michel Degroote en Patrick Verlooy namen ruimschoots de tijd om met de supporters een praatje te slaan. Paul Van Der Schueren was eveneens ingeschreven maar moest zich uiteindelijk verontschuldigen.

IMGP3561

Langs deze weg willen we zowel de spelers als het OHL-bestuur bedanken om tijd te willen vrijmaken voor de supportersclub van Eendracht Leuven!

Bedankt ook aan de talrijke supporters en sympathisanten voor hun aanwezigheid!

Het bestuur van Eendracht Leuven

IMGP3539   IMGP3514  IMGP3513   IMGP3508   IMGP3519   IMGP3517