IMGP3457          IMGP3461 IMGP3458

Esteban Casagolda, aanvaller bij OHL, heeft donderdag 13 juli 2017 na de training aan het bestuur van Eendracht Leuven het engagement toegezegd om “peter” te worden van onze supportersclub.

Hij volgt hiermee Pierre-Yves Ngawa op die er voor gekozen heeft om zijn voetbalcarrière verder te zetten bij Avellino in Italië.

Esteban Casagolda werd 30 jaar geleden geboren als de zoon van een Catalaanse moeder en een Uruguayaanse vader.

Hij werd opgeleid bij FC Brussels en maakte op 16 december 2006 zijn officieel debuut in eerste klasse voor de Brusselaars.

Na het seizoen 2006-2007 komt de aanvaller terecht bij Diegem Sport, Racing Mechelen,  Motherwell FC (een Schotse eersteklasser) en bij derdeklasser Union Saint-Gilloise.

In 2014 maakte Esteban de overstap naar FCV Dender EH, waar hij samenwerkte met ervaren coaches als Marc Grosjean en Emilio Ferrera. Casagolda scoorde er 30 keer onder het bewind van Ferrera!

In de zomer van 2016 tekende Casagolda een contract voor twee seizoenen bij OHL, waar hij opnieuw verenigd werd met trainer Emilio Ferrera. Momenteel is hij bij OHL dus nog onder contract tot einde juni 2018.

Wij wensen hem nog vele sportieve successen toe bij OHL!

Hij heeft alvast de steun van “zijn” supportersclub Eendracht Leuven!